9.3 C
Stockholm
lördag, juni 15, 2024
HemVeckans Tips & SpelTIPS OCH SPEL: Två högoddsare – SDE HF och Sollentuna FK

TIPS OCH SPEL: Två högoddsare – SDE HF och Sollentuna FK

Publicerad:

Liknande artiklar

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

Täby FK tillbaka på ruta ett

FOTBOLL Efter två raka segrar för Täby FK. En...

SPELBLOGGEN Nya spelchanser där Sollentuna FK och SDE HF är riktiga högoddsare. Helgens fyrling – Lycka till!

Fotbollen är på slutspurten. Hockeyn har inlett sin säsong. Två frågetecken som också är helgens riktiga högoddsare! Här kommer veckans fyrling!

FC Linköping City – Sollentuna FK        X

Kommentar: Sollentuna FK är i poängbehov, och vill till varje pris säkra ett division 1-kontrakt. Det är inte Linköping, som ligger på en femte plats. Åtta pinnar upp till en ett kval upp till Superettan. Det gör att matchen kommer bli jämn och troligtvis få mål. Ett kryss är mest logiskt i denna match.

 

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Dalkurd – Frej Täby         1

Kommentar: Dalkurd har fem poäng upp till kvalplatsen mot Allsvenskan. Det återstår fyra matcher. Laget kanske har insett att inget är omöjligt. Likadant är det för IK Frej Täby, fast hos Täbygänget är det vara eller icke vara i superettan. Det kommer bli en svettig slutspurt för Frej Täby och Dalkurd får stå som favoriter till seger.

 

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Viggbyholms IK – Sudrets HC        1

Kommentar: Viggbyholms inledning har gett lite frågetecken hur bra laget är i år? Förra årets succé kommer man få svårt att bräcka. Men laget vill visa sin hemmapublik att man är att räkna med. Gärsterna, Sudret, från ”Öjn” (Gotland) har en suddenseger och en storförlust, 2-9, i bagaget när man besöker Jägholmshallen, vilket gör att självförtroende kanske naggats lite i kanten. Viggan får stå som favoriter i tillställningen.

 

FOTO: skärmdump Coolbet.com

HV 71 – SDE HF         2

Kommentar: SDE är minst sagt skrällgänget i SDHL denna säsongen. På fem matcher har man vunnit 4, bara Luleå har vunnit mot detta norrortsgäng. Frågan är hur länge man kan surfa på vinnarvågen? Matchen mot HV 71 blir därför lite av en mätning ur pass bar man står emot storklubbarna. HV har spelat två hemmamatcher och har 9-1 i målskillnad. Hur tacklar SDE detta? Troligtvis som man gjort mot Linköping, Djurgården, Modo och AIK – spelar sitt spel och står därefter som segrare i matchen.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter