14.2 C
Stockholm
fredag, juni 14, 2024
HemVeckans Tips & SpelTIPS och SPEL: Tre ettor och en tvåa i fyrlingen

TIPS och SPEL: Tre ettor och en tvåa i fyrlingen

Publicerad:

Liknande artiklar

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

Täby FK tillbaka på ruta ett

FOTBOLL Efter två raka segrar för Täby FK. En...

SPELBLOGGEN Fredagsmys med chips och dipp. Helgens fyrling blir en kompott av flera sporter – där bland annat handbollsklubben Skånela går för fjärde raka segern.

Helgens fyrlig utspelas under fredag samt söndag. Kommer Skånela ta sin fjärde raka seger i handbollsallsvenskan? Tar IFK Österåker sig vidare i kvalet upp till division 2? Helgens högoddsare får bli seger för Rosersberg, då de möter Värmdö på bortaplan.

LYCKA TILL!!

SDE HF – Brynäs IF          1

Kommentar: Nu för SDE-tjejerna chans att visa att det inte bara var en tillfällighet att man vann i inledningen av säsongen. Frågan är om Brynäs negativa trend består, med två förluster i bagaget, där en var på straffar. Kommer bli en ordentligt kamp om de tre poängen, SDE kommer med hemmaplansfördel vara lite mer hungriga – men räcker det?

FOTO: skärmdump coolbet.com

IFK Österåker – Sala FF        1

Kommentar: Det kan bli en skräll – att Sala vinner med uddamålet. Men mycket ska till för detta. Allt pekar på att IFK Österåker kommer ta sig vidare till nästa kvalomgång för att ta klivet uppåt i seriesystemet. Men bollen är rund allt kan hända…

FOTO: skärmdump coolbet.com

Skånela IF – HK Aranäs         1

Kommentar: Hemmaborgen, Vikingahallen, säger seger till Skånela. Seriefavoritskapet säger vinst för Aranäs. Det kommer bli hårt. Det pekar åt att hemmaborgen, som funkar som en extra utespelare, kommer fälla avgörandet.

FOTO: skärmdump coolbet.com

Värmdö IF – Rosersberg IK             2

Kommentar: Rosersberg har inlett säsongen med att vara obesegrade efter tre matcher. Värmdö åkte på en blytung suddenförlust senast mot Tyresö. Har man återhämtat sig efter detta? Detta kan nog Rosersberg dra nytta av – men det kommer vara en fight om de tre poängen.

FOTO: skärmdump coolbet.com

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter