15.3 C
Stockholm
lördag, juni 22, 2024
HemHörnflagganHagman: "Finns mer att hämta för Sollentuna"

Hagman: ”Finns mer att hämta för Sollentuna”

Publicerad:

Liknande artiklar

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Sollentuna FK har inlett sin tredje raka säsong i Division 1 och efter nio spelade omgångar har man endast inkasserat sju poäng. I lördags kom BK Forward på besök till Sollentunavallen där båda lagen fick varsin straff, där Forward kvitterade i 94:e minuten till 1-1 som även blev slutresultatet.

Förra året avslutades starkt av Sollentuna och man placerade sig på en 7:e plats. Det gjorde nog att förväntningarna ökade en aning inför denna säsong. Men den rätta starten fick man inte, istället tog det åtta omgångar innan man tog sin första trepoängare. En seger, fyra oavgjorda och fyra förluster gör att Sollentuna ligger på 13:onde plats. Men känslan är att det finns mer att hämta för Christer Mattiassons gäng. 

Det var en kontroversiell straff som Sollentuna drog på sig i slutskedet av matchen mot Forward. Det hade blivit två raka segrar för Sollentuna vilket hade medfört momentum inför kommande matcher. Istället blev det straff efter en handsituation som ledde till 1-1 och troligtvis en irriterande stämning i Sollentunas omklädningsrum. Nästa match spelas på torsdag, borta mot Boden. Boden är för närvarande på sista plats med bara en poäng.

Det är inte defensiven som har varit vacklande för Sollentuna. Det har varit offensiven i Sollentuna som har haft sina problem i inledningen av säsongen. Man har hittills gjort sju mål på sina nio spelade matcher och det är endast Boden som har lyckats göra färre. För Sollentunas del har det varit mycket stolpe ut men med Boden som motståndare i nästa match känns det som den perfekta matchen att stärka sitt självförtroende framför mål. Det återstår sju matcher innan uppehåll.

Nästa match på Sollentunavallen är mot Sylvia på söndag 2 juni-  Avspark klockan 16:00.

 

/Jesper Hagman
TWITTER: @jesper_hagman

 

[/ihc-hide-content]

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter