HemISHOCKEYAndra perioden fällde Viggan i premiären

Andra perioden fällde Viggan i premiären

HOCKEY SDE:s damer hade fått matchvila i 12 dagar...

Vallentuna tappade 2–0 mot bottenlaget

HOCKEY Spelidén för Vallentuna verkar ha kommit av sig...

Ny storförlust för Wings

HOCKEY Det har varit en berg-och dalbane säsong så...

HOCKEY Nu har även hockeytvåan dragit i gång. Viggans premiärlycka föll i andra perioden trots att man inledde målskyttet.

Efter en mållös första period skulle andra bli direkt avgörande för vilket lag av Spånga och Viggan som skulle ta hem seger i premiären i Spångas hemmahall.

Viggan inledde målskyttet efter 6:11, genom Zenja Lavrov. Glädjen blev kortvarig, då hemmalaget kvitterade knappa minuten senare.

I ett powerplay något senare fick Viggan plocka ut pucken ur eget mål. Innan perioden var över gjorde Spånga även 3–1.

Viggan gav dock lite spänning när man gjorde 3–2 i inledningen av tredje. Men hoppet om att få med sig poäng släcktes efter att Spånga gjorde 4–2 med mindre än fyra minuter kvar.