HOCKEYETTAN Sollentunas negativa trend fortsätter – släppt in näst flest mål. Wings sladdade till, efter poäng i två raka matcher.

Det har sedan säsongen inleddes varit riktigt blåsigt för Sollentuna HC. Inför bottenmötet mot Segeltorp hade laget enbart lyckats näta 11 gånger på 480 minuter. Dessutom låg laget i toppen av tabellen för antal insläppta mål – bara Hanviken och deras motståndare under söndagen, Segeltorp, hade fler.

Och det skulle inte bli bättre under söndagseftermiddagen, när man besökte Segeltorpshallen. Målmässigt var man med fram till sista minuten av andra perioden, då hemmalaget gjorde 3-1. Däremot ledde man skottstatistiken, dock bara med två skott – 23-25.

I tredje, som blev matchens sista period, punkterade Segeltorp matchen genom att göra 4-1 efter drygt sju minuters spel. Det blev tillslut 5-1, vilket var Sollentunas åttonde förlust för säsongen och man är fast i botten av tabellen.

Wings hade inte heller någon lyckad bortamatch under söndagen. Efter att ha plockat poäng i de två senaste matcherna, sladdade man av vägen ganska rejält, sett till resultatet. Enköping blev för svåra att knäcka och man fick åka hem med en 5-1-förlust. Märstagänget återfinns på en femte plats, som är den sista platsen för att ta sig till allettan, med fyra seger och 15 inspelade poäng i en något haltande tabell på grund av Coronaviruset.

FOTO: Skärmdump swehockey.se
FOTO: Skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här