15.3 C
Stockholm
lördag, juni 22, 2024
HemISHOCKEYSHC förankrade i botten – poängtapp för Wings

SHC förankrade i botten – poängtapp för Wings

Publicerad:

Liknande artiklar

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

HOCKEYETTAN Sollentunas negativa trend fortsätter – släppt in näst flest mål. Wings sladdade till, efter poäng i två raka matcher.

Det har sedan säsongen inleddes varit riktigt blåsigt för Sollentuna HC. Inför bottenmötet mot Segeltorp hade laget enbart lyckats näta 11 gånger på 480 minuter. Dessutom låg laget i toppen av tabellen för antal insläppta mål – bara Hanviken och deras motståndare under söndagen, Segeltorp, hade fler.

Och det skulle inte bli bättre under söndagseftermiddagen, när man besökte Segeltorpshallen. Målmässigt var man med fram till sista minuten av andra perioden, då hemmalaget gjorde 3-1. Däremot ledde man skottstatistiken, dock bara med två skott – 23-25.

I tredje, som blev matchens sista period, punkterade Segeltorp matchen genom att göra 4-1 efter drygt sju minuters spel. Det blev tillslut 5-1, vilket var Sollentunas åttonde förlust för säsongen och man är fast i botten av tabellen.

Wings hade inte heller någon lyckad bortamatch under söndagen. Efter att ha plockat poäng i de två senaste matcherna, sladdade man av vägen ganska rejält, sett till resultatet. Enköping blev för svåra att knäcka och man fick åka hem med en 5-1-förlust. Märstagänget återfinns på en femte plats, som är den sista platsen för att ta sig till allettan, med fyra seger och 15 inspelade poäng i en något haltande tabell på grund av Coronaviruset.

FOTO: Skärmdump swehockey.se
FOTO: Skärmdump swehockey.se
Kenneth Andersson
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter