HOCKEYETTAN Sollentuna HC är förankrad i botten av tabellen. Elva förluster varav sju raka och bara en seger – det var facit för Sollentunagänget när man åkte till Gävleområdet för att möta Strömsbro.

Inget har stämt denna säsongen för Sollentuna Hockey. Idel förluster har radas upp. På tolv matcher har det bara blivit tre futtiga poäng – ett ”krismoln” svävar över laget.

Framåt sett har det blivit sju mål på de fem senaste. Men bakåt har det blivit 24 insläppta – vilket gör att laget är förankrat i botten av tabellen. Senast Sollentunagänget fick kliva av som vinnande lag var den 9 oktober då lyckades laget ta sin enda seger – 1-0 – hittills under denna säsongen mot toppfavoriterna Hudiksvall.

Under lördagen drog laget drygt femton mil norr ut. Till Gävleområde där Strömsbro skulle stå för motståndet. Och det skulle bli en match som var likt många andra.

SHC hamnade direkt i underläge – 1-6 efter två spelade perioder. Anledningen stavas – Joakim Axman – då han i sin återkomst till Strömsbro gjort tre av lagets sex mål. Matchen var då avgjord och slutresultatet blev tillslut 7-2.

Sollentuna är nu fast förankrad i botten och nästa match för laget blir ett norrortsderby – där man åker till grannkommunen Vallentuna.

FOTO: swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här