SDHL Det har varit en lyckad inledning för SDE. September månad lyckades laget får ihop åtta av femton möjliga poäng, tre segrar varav en i sudden. De två 3-poängarna plockades i stockholmsderbyna. I oktober väntar nio matcher, fem på hemmaplan, varav fyra på rad, och fyra bortamatcher. Det inleds med en miniturné.

September 2020 läggs till historiehandlingarna för SDE. En lyckade serieinledning 2020/21 för Enebybergstjejerna. Poängen totalt sett blev åtta på fem matcher – två segrar efter full tid, en efter sudden samt två tunga uddamålsförsluter. De två segrarna kom i stockholmsderbyna mot Djurgården, 4-0, och AIK, 4-3.

Guldfavoriterna väntar i miniturneén

Nu går man in i oktober – höstens månad – och man inleder med två tuffa bortamatcher.

Till helgen dra man iväg på en miniturné till Norrland. Först väntar Modo Hockey under lördagseftermiddagen, där nedsläpp är 17:00. Dagen efter, 21 timmar för att vara exakt, 14:00 är det en av guldfavoriterna som väntar – Luleå Hockey.

FOTO/ARKIV: Timo Peter Grönlund

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här