HERR 4:AN Nu ska det avgöras vem som tar hem seriesegern i division 4 norra. Bollstanäs SK eller Viggbyholms IK FF. På fredag blir det heta känslor på Hägernäs IP, där BSK sitter förarsätet med två poäng mer.

Cornonapandemin gjorde så att fotbollen i de lägre distrikten fick lösa säsongen med en enkelserie. Herr 4:an i Stockholmsområdet har blivit en uppgörelse mellan två norrortslag – Bollstanäs SK och Viggbyholms IK FF.

Det förstnämnd har i stort sett malt ner sitt motstånd. Sju segrar, två oavgjorda och bara en förlust. Det gör att Upplands Väsby-laget är serieledare inför sista omgången. Där man ställs just mot norrortskonkurrenterna Viggbyholms IK FF.
– Vi vet att vi är ett bättre fotbollslag än Viggan, säger Christer Johansson, en av huvudtränarna i BSK.

Det räcker med ett oavgjort resultat för att Bollstanäs ska ta hem seriesegern, något man inte tänker på.
– Vi tänker inte på oavgjort utan ska ut och spela en fotbollsmatch där vi går för att vinna matchen, säger Johansson.

FOTO: Bollstanäs SK:s facebooksida

LÄS MER: Viggan i ett måsteläge – ”Vi har inte gjort det bästa vi kan ännu”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här