HERR 4:AN Kniven mot strupen. En ”måste vinna”-match för Viggbyholms IK FF. All statistik talar emot Viggan i norrortsderbyt. Då sticker Viggantränaren ut hakan.
Vi har inte gjort vår bästa match ännu, säger Joakim Olausson.

Att det skulle bli ett norrortsderby som skulle avgöra vem som blir seriesegrare, kunde nog ingen på förhand sia om. Även om att lagen varit stensäkra på sin sak.
– Vi var ju inställda på att vara topp 4. Eftersom Bollstanäs gått ut och sagt att de skulle vinna serien så trodde vi att det skulle bli en final mellan oss, säger Joakim Olausson, Viggbyholms tränare.

Statistiken talar emot Viggan i detta skedet; fler insläppta mål, två poäng bakom och sämre målskillnad. Dessutom har man färre segrar; en till antalet samt en mer förlust.

Men det finns en sak som man är bättre än sitt motstånd, man har lyckats göra fler mål – dock bara ett till antalet – men ändå. Avspark sker på fredagkväll 20:00, platsen är Hägernäs IP – Viggans hemmaplan.
– Det kommer bli tuffa närkamper och ingen kommer hålla i handbromsen. Vi har inte gjort vår bästa match ännu, säger Olausson som vet vad som kommer fälla avgörande.
– Det är hemmaplan som kommer fälla avgörande.

LÄS MER: Bollstanäs SK i förarsätet – ”Vi vet att vi är ett bättre fotbollslag”

 

FOTO: Viggbyholms IK FF:s facebooksida

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här