15.3 C
Stockholm
lördag, juni 22, 2024
HemINNEBANDYTFC:s tränare avgår omedelbart – ”Får inte den respons i spelarutvecklingen som...

TFC:s tränare avgår omedelbart – ”Får inte den respons i spelarutvecklingen som jag vill”

Publicerad:

Liknande artiklar

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

INNEBANDYBOMBEN Seriepremiären är knappt en vecka bort. Då slår nyheten ner som en bomb i Innebandysverige. Täby FC:s huvudtränare, Christian Mattsson, väljer att lämna klubben med omedelbart verkan innan serien ens har börjat.
Jag känner att vi hamnat i en situation där jag inte får respons i den spelarutvecklingen som jag vill, säger Christian Mattsson till klubbens hemsida.

Innebandys högstaliga SSL, Svenska Superligan, för damer har premiär i helgen. Täby FC åker till Västerås för att möta Rönnby.

Timmar efter lunch under måndagen slog just nu den största innebandynyheten ner. Täby FC, som är regerande Champions Cup-mästare och vann SM-Guldet 2018/19, gick ut med ett pressmeddelande att damernas huvudtränare Christian Mattsson lämnar klubben med omedelbar verkan.
– Jag hade helst fortsatt som huvudtränare i Täby FC men då jag känner att vi hamnat i en situation där jag inte får respons i den spelarutvecklingen som jag vill applicera känner jag att det bästa för både mig och Täby FC är att vi går skilda vägar, därför har jag beslutat att avbryta mitt uppdrag som huvudtränare säger Christian till hemsidan.

Från klubbledningen är man dock fåordig i sitt uttalande om Mattssons besked.
– Det är otroligt tråkigt att Christian lämnar Täby då jag sett fram mot att se vad han kunnat åstadkomma denna säsong. Samtidigt har jag stor respekt för det beslut han tagit och önskar honom allt gott framöver säger Täby FC:s sportchef Robin Andersson.

Arbetet med en permanent lösning är i full gång och under denna perioden kommer klubbens herrlagstränare, Maimon Abdallah, ha ansvaret.


FOTO: Keith Rönnberg

Kenneth Andersson
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter