SILLY SEASON Rosersberg kan ha gjort Silly Seasons största värvning hittills. Division 1-klubben plockar in fem SM-medaljer, 1 Champions Cup-guld i ledarstaben. Dessutom har han blivit vald till årets tränare 2 gånger i SSL.

Innebandyn fick ett snöpligt avslut på säsong 2019/20 likt många andra lagsporter. Rosersberg, ett av fyra norrortslag i Herr-1, hamnade efter 21 spelade matcher på en sjätte plats. Laget var under hela hösten med och fightades om en topp-4 placering.

För några dagar sedan lade laget, via sitt instagramkonto, ut en text där Ola Thimren, som valt att lämna laget efter 2,5 år som huvudtränare, tackades för sina insatserna.

–”Ola har precis som alltid levererat, han kom in mitt i säsongen och satte tidigt sin prägel. Alltid förbered träning som match och med en tight gameplan”, skrev klubben.

I går kväll kom en bild där en person i mörkret hyschar med pekfingret med texten: ”BIG THINGS ARE COMING!! MAYBE OUR BIGGEST SIGNING EVER!? SEE YOU TOMORROW”

I dag kom så ”Bomben” även detta på instagram. Rosersberg kommer att tränas av en person som har stora meriter på sitt innebandy CV. Bland annat fem SM-medaljer varav tre silver. Till listan kan också läggas att han blivit utvald två gånger till årets tränare i SSL. Klubbar som AIK, Storvreta och CaperioTäby har fått tagit del av hans innebandykunskaper.

Magnus ”Binge” Järdelund har signerat för division 1-klubben. Han har under den gånga säsongen tränat seriekonkurrenten Värmdö IF.

FOTO: Donlad.swahn@hdvision.se

https://www.instagram.com/p/B_mInGIDX1U/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här