13.8 C
Stockholm
torsdag, juni 13, 2024
HemÖVRIG SPORTSe svenska spelare live

Se svenska spelare live

Publicerad:

Liknande artiklar

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

Täby FK tillbaka på ruta ett

FOTBOLL Efter två raka segrar för Täby FK. En...

Att se fotboll på TV kan så klart vara kul – men det är ändå inte samma sak som att se det på plats. På TV får du exempelvis inte med känslorna på samma sätt. Atmosfären, det visuella, ljuden och ja, den obeskrivliga glädjen och känslan du delar med andra människor när ert favoritlag gör mål. Här har vi skrivit några rader om tre framgångsrika svenska spelare och var i världen du kan se dem live – på plats. Det enklaste och tryggaste sättet att boka en resa om du ska bege dig ut i Europa för att se en match, är att boka en paketresa med en officiell återförsäljare som inkluderar flyg, hotell och matchbiljetter. Läs vidare för att få inspiration till att fixa en riktig maxad upplevelse där du kan följa några av våra bästa svenska fotbollsspelare live.

Mittfältare Albin Ekdal

Den svenska mittfältsstjärnan Albin Ekdal – spelar idag i Sampdoria i Genoa, Italien. Albin startade sin karriär i Brommapojkarna, för att i slutet av tonåren flytta till den italienska storklubben Juventus. Den största delen av karriären har tillbringats i Italien, i klubbarna Juventus, Siena, Bologna, Cagliari och nu Sampdoria. Efter sejouren i Cagliari spelade Albin några år i tyska Hamburg innan han återvände till Italien. Vill du se Albin live idag är det alltså Genoa du ska åka till, men kanske blir det i Stockholm och Djurgården som han ses om några år? Det är i alla fall en önskan han uttryckt i medier.

Svenska mästarna Marcus Danielson och Caroline Seger

Den nyblivne svenska mästaren Marcus Danielson hittar du i Djurgården, som spelar på Tele2 Arena i Stockholm. Danielson har blommat ut relativt sent i karriären. Ända sedan han lämnade GIF Sundsvall för Djurgården har allt gått väldigt fort. En fin första säsong i DIF gjorde att tränarna Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf gav honom kaptensbindeln inför säsongen 2019. Den fina formen under säsongen ledde honom sedan till ett SM-guld och en landslagsplats. Du som föredrar damfotboll kan bege dig till Malmö och se storstjärnan Caroline Seger som under de senaste åren varit mittfältare i FC Rosengård.

FOTO: pixabay.com

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter