HOCKEY SDE:s damer hade fått matchvila i 12 dagar...

Vallentuna tappade 2–0 mot bottenlaget

HOCKEY Spelidén för Vallentuna verkar ha kommit av sig...

Ny storförlust för Wings

HOCKEY Det har varit en berg-och dalbane säsong så...

HANDBOLL Skånela är inne i en berg- och dalbane trend. Varannan seger, varannan förlust. Så har det varit den senaste tiden. I helgen kom fjärde förlusten för säsongen – på bortaplan – mot Kärra HF.
– Vi faller ihop som lag och som individer tyvärr och orkar tyvärr inte komma ur det, säger coachen Jimmy Karlsson till klubbens hemsida efteråt.

Trenden för Skånela på de fyra senaste matcherna har varit förlust, seger, förlust, seger. Det har gjort att laget halkat ner till en sjätte plats i tabellen.

Bortamatchen mot Kärra HF blev inget trendbrott trots att man efter nästa sjutton minuters spel hade en fempoängs ledning, 7-12. Hemmalaget kom ganska snabb tillbaka och vid halvtid hade Skånela ”bara” två mål tillgodo, 14-16.

Men Kärra var det starkare laget under andra halvlek. Man kom i kapp och efter en kvart hade man tagit över ledningen med två bollar, 23-21. Tio minuter kvar till fulltid begärde Skånela en timeout, vilket gjorde att man fick lite energi tillbaka, lyckades sånär utjämna, 26-25. Då fick hemmalaget en straff tilldömd sig och gjorde 27-25.

Där blev det sedan stopp för Märstagänget och man fick åka hem med en tung 4-målsförlust, 31-27.

–Vi inledde matchen på ett mycket fint sätt. Vi gjorde mål på det mesta, vi straffade Kärra efter deras misstag och vi fick räddningar i målet. Det innebar en ledning efter 15 minuter. Det som händer därefter kan vi egentligen kasta i papperskorgen. Vi faller ihop som lag och som individer tyvärr och orkar tyvärr inte komma ur det på hela matchen, säger coachen Jimmy Karlsson efteråt.