13.9 C
Stockholm
torsdag, juni 13, 2024
HemFOTBOLLBSK:s tränarduo stannar ytterligare en säsong

BSK:s tränarduo stannar ytterligare en säsong

Publicerad:

Liknande artiklar

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

Täby FK tillbaka på ruta ett

FOTBOLL Efter två raka segrar för Täby FK. En...

FOTBOLL Segervrålet ekar fortfarande från idrottsplatsen i Bollstanäs. Elitettan nästa för BSK. Nu har arbetet med truppen satt fart. En av de viktigaste pusselbitarna lades under måndagen – tränarduon Andersson blir kvar en säsong till.
Dem har skapat en härlig harmoni och en fantastisk träningsmiljö, som fått spelarna att utvecklas”, skriver klubben på sin facebooksida.

Elitettan nästa för Bollstanäs SK:s damer. Detta efter att ha slagit ut Sunnanå i två kvalmatcher. Man lyckades vinna matcherna med samma resultat – 3-2. Cassandra Larsson fick göra säsongens sista mål som förkunnade 3-1.

Efter segerfesterna och glädjevrålen, som fortfarande ekar, har man jobbat på med kommande säsongen. En av de viktigaste pusselbitarna lades under måndagen, då man gjorde klart med ytterligare en säsong för succétränarduon.

–”Bollstanäs SK kan stolt meddela att våra damtränare Max Andersson och Björn Andersson valt att förlänga sina kontrakt inför säsongen 2020. Dessa herrar har gjort ett fantastiskt jobb detta år. Inte bara genom att leda laget till serievinst och kvalvinst som tagit laget till Elitettan. Dem har även skapat en härlig harmoni i gruppen och en fantastisk träningsmiljö som får spelarna att utvecklas på en mycket bra sätt.”, skriver klubben i ett meddelande på deras officiella facebooksida.

FOTO: BSK:s facebooksida

Kenneth Andersson
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter