16.7 C
Stockholm
måndag, juli 22, 2024
HemVeckans Tips & SpelTips och Spel: Blir det poängtapp för Stocksund och Täby FK?

Tips och Spel: Blir det poängtapp för Stocksund och Täby FK?

Publicerad:

Liknande artiklar

UPPGIFTER: Täby FK sparkar tränaren och sportchefen

FOTBOLL Säsong 2024 har varit tuff för Täby FK:s...

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

BLOGG Nu lanserar vi bloggen ”Veckans Tips och Spel”. I denna blogg kommer vi varje vecka ger er möjlighet att spela en fyrling tillsammans med oss och vår samarbetspartner, Coolbet.com.

Vi börjar denna veckan med en fyrling – koncentrat på fotboll. 

Sverige – Norge     1

Kommentar: Under torsdagen lyckades Sverige mala ner Färöarna och lekande lätt vinna med 4-0. Alexander Isak visade att han vill vara med och slåss om en plats i startelvan i framtiden. De två första mål gjorde han inom loppet av några minuter. Sverige kommer helt klart få det betydligt tuffare när Norge kommer på besök till Nationalarena – Friends Arena. Norge kommer i bagaget med två raka segrar och dessutom har man hållit nollan i bägge matcherna.

Här ska storebror ändå slå lillebror – räkna dock med en målsnål match.

FOTO: Skärmdump från coolbet.com

Karlstad BK – Akropolis     2

Kommentar: Nytt toppenmöte i fotbollens division 1 norra. Akropolis har ångat på i toppen av tabellen. Visade sig mänskliga innan sommaruppehållet – förlorade sin första match. Hoppade tillbaka på vinnarspåret direkt. Har nu två raka segrar i serien under hösten och segerkaramellen kommer vara kvar.

Motståndet Karlstad BK, som åter finns på en tredje plats, jagar en kvalplats till superettan – sex poäng efter Umeå FC. Trots fina resultat de fem senaste – 3 segrar, 1 förlust samt 1 oavgjord – kommer troligtvis deras femte förlust för säsongen.

FOTO: skärmdump från Coobet.com

IFK Stocksund – Hudiksvalls FF     X

Kommentar: Stocksundskamraterna har sett till att bibehålla tiopoängs-avståndet till serieledarna Täby FK. Men det har varit med nöd och näppe, där man avgjort matcher i slutskedet. Nu när man är inne i slutskedet av säsongen, blir det allt mer nerver som står på spel. Det gör att Stocksund, trots otroligt starka hemma kommer får det svårt mot tabellfemman Hudiksvalls FF.

Hudiksvallsgänget som besöker Danderyds Arenan kommer i bagaget med poäng i fyra raka matcher. Laget spelar i ingenmansland, vilket gör att man kan ställa till det för både topp respektive bottenlagen i jakten på viktiga poäng.

FOTO: Skärmdump från Coolbet.com

Kvarnsvedens IK – Täby FK      X

Kommentar: Täby FK har 15 raka segrar med sig i bagaget, när man gör entré på Ljungbergsplanen i Borlänge. Någongång måste segerdansen ta slut och poängtappen är ett faktum. Frågan är om deras andra förlust kommer just mot Kvarnsveden. Nja – med målskyttar som visat storform så kommer det inte bli så. Hemmalaget befinner sig i mitten av tabellen, där man har tio poäng ner till negativ kvalplats, och vill plocka poäng för att säkra ett division 2-kontrakt så snart som möjligt. Därför kommer det bli en högintressant match i Borlänge, där ett oavgjort resultat ligger nära tillhands.

FOTO: Skärmdump från Coolbet.com

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter