19.9 C
Stockholm
fredag, maj 31, 2024
HemHörnflagganHagman: "Finns mer att hämta för Sollentuna"

Hagman: ”Finns mer att hämta för Sollentuna”

Publicerad:

Liknande artiklar

Flera spelare lämnar Brödernas – ”Aldrig roligt att gå skilda vägar”

SILLY HOCKEY Brödernas fick en tuff resa i kvalserien...

Skånela bryter med damhuvudtränaren

HANDBOLL Säsongen för Skånelas damer har varit allt annat...

Årets Rookie klar för Täby FC – ”Nå mina framtida mål och utvecklas maximalt”

INNEBANDY Efter två mellan säsonger för Täby FC går...

SILLY SEASON: Lagbygget verkar stannat upp

HOCKEY Om drygt två månader (i augusti) kliver hockeylagen...

Väsby värvar allsvensk back – ”skridskostark och spelskicklig back”

HOCKEY Väsby har varit ute på spelarmarknaden. Nu har...

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Sollentuna FK har inlett sin tredje raka säsong i Division 1 och efter nio spelade omgångar har man endast inkasserat sju poäng. I lördags kom BK Forward på besök till Sollentunavallen där båda lagen fick varsin straff, där Forward kvitterade i 94:e minuten till 1-1 som även blev slutresultatet.

Förra året avslutades starkt av Sollentuna och man placerade sig på en 7:e plats. Det gjorde nog att förväntningarna ökade en aning inför denna säsong. Men den rätta starten fick man inte, istället tog det åtta omgångar innan man tog sin första trepoängare. En seger, fyra oavgjorda och fyra förluster gör att Sollentuna ligger på 13:onde plats. Men känslan är att det finns mer att hämta för Christer Mattiassons gäng. 

Det var en kontroversiell straff som Sollentuna drog på sig i slutskedet av matchen mot Forward. Det hade blivit två raka segrar för Sollentuna vilket hade medfört momentum inför kommande matcher. Istället blev det straff efter en handsituation som ledde till 1-1 och troligtvis en irriterande stämning i Sollentunas omklädningsrum. Nästa match spelas på torsdag, borta mot Boden. Boden är för närvarande på sista plats med bara en poäng.

Det är inte defensiven som har varit vacklande för Sollentuna. Det har varit offensiven i Sollentuna som har haft sina problem i inledningen av säsongen. Man har hittills gjort sju mål på sina nio spelade matcher och det är endast Boden som har lyckats göra färre. För Sollentunas del har det varit mycket stolpe ut men med Boden som motståndare i nästa match känns det som den perfekta matchen att stärka sitt självförtroende framför mål. Det återstår sju matcher innan uppehåll.

Nästa match på Sollentunavallen är mot Sylvia på söndag 2 juni-  Avspark klockan 16:00.

 

/Jesper Hagman
TWITTER: @jesper_hagman

 

[/ihc-hide-content]

1,428FansLike
512FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter