HOCKEY SDE:s damer hade fått matchvila i 12 dagar...

Vallentuna tappade 2–0 mot bottenlaget

HOCKEY Spelidén för Vallentuna verkar ha kommit av sig...

Ny storförlust för Wings

HOCKEY Det har varit en berg-och dalbane säsong så...

HOCKEY Ny käftsmäll för Viggan Hockey. Det blev inga poäng eller mål i bortamatchen mot Tabelltvåan Linden. Tillställningen slutade 3-0.

Segertåget har tillfälligt växlat in på fel spår för Viggan. I hemmamatchen mot Nacka fick man kliva av med en tung suddenförlust, 3-4.

När man nu åkte till Eskilstuna för att möta Linden, blev det en ny käftsmäll.

Viggan hade inte mycket att sätta emot. Förlorade första perioden med 1-0, som för övrigt kom efter bara 48 sekunder, och skotten med 19-7.

I andra skulle även 2-0 komma till hemmalaget. Då hade man spelat 5:30. Även här var man kraftigt utspelad, då skotten slutade 15-3 till Linden.

Nollade av Linden

Tredje perioden hann knappt påbörjas förrän 3-0-målet kom. Därefter blev det en period som var lite mer irriterat och 5 stycken tvåor, varav en 2+2 till Viggans Mattias Tumba, som påföljd. Fler mål blev det inte utan Viggan fick åka hem med noll poäng och noll mål i bagaget.