21.7 C
Stockholm
lördag, juli 27, 2024
HemISHOCKEYSDE utspelade – bjöds på hockeylektion av Luleå HF

SDE utspelade – bjöds på hockeylektion av Luleå HF

Publicerad:

Liknande artiklar

Så kan speltips hjälpa OS-bettingen i Paris

Det är ingen hemlighet att OS i Paris bjuder...

Bäst sporter för betting i Sommar-OS 2024

Sommar-OS i Paris blir en rejäl fest med mängder...

Populära oddsmarknader på OS i Paris

OS i Paris sommaren 2024 är en idrottslig fest...

UPPGIFTER: Täby FK sparkar tränaren och sportchefen

FOTBOLL Säsong 2024 har varit tuff för Täby FK:s...

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

DAMHOCKEY – Efter superskalpen borta mot Modo för en vecka sedan ökade förhoppningarna på poäng inför helgens två matcher mot Luleå. Men efter 1-4 förlusten i fredags skulle dagens match istället bli något att bara glömma för SDE när Luleå spelade ut hela sitt register.

Dubbelmöte på hemmaplan mot Luleå HF. Den första matchen slutade 1-4 efter att gästerna avgjort matchen en bit in i den andra perioden. Det behövdes förändring i spelet om resultatet skulle bli något annan under söndagens batalj. Tyvärr blev det inte som SDE HF tänkte sig, utan istället utmynnade spelövertaget för bortalaget i en rejäl målexplosion.

Fem minuter dröjde det innan underläget i matchen var ett faktum, och efter det skulle de bara bli värre för hemmalaget. 1-3 var resultatet efter den första vilket speglade matchbilden. Trots det levde ändå matchen ett tag till. Det var inte tills Karvinen fullbordade sitt hattrick till 1-5 för Luleå som spänningen i matchen var helt över i slutet på den andra perioden. Tyvärr kunde inte SDE stänga ner matchen, som de lyckades med i fredags, utan istället skulle siffrorna rinna iväg pinsamt mycket även i den tredje.

Resultatet speglade en total utklassning

Matchen slutade hela 1-8 och skottstatistiken skrevs till förkrossande 21-60, vilket måste vara en stor besvikelse i hemmaläget, som ändå hade fått upp hoppet om att nå ikapp AIK inför helgens bägge matcher. Nu måste tränarstaben och spelarna istället stå för något magiskt ihop, om 12 poäng ska kunna hämtas ikapp i slutspurten av serien.

/Daniel Bergholm

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter