18.3 C
Stockholm
lördag, juli 27, 2024
HemISHOCKEYTredje raka uteblev – SHC fast i ingenmansland

Tredje raka uteblev – SHC fast i ingenmansland

Publicerad:

Liknande artiklar

Så kan speltips hjälpa OS-bettingen i Paris

Det är ingen hemlighet att OS i Paris bjuder...

Bäst sporter för betting i Sommar-OS 2024

Sommar-OS i Paris blir en rejäl fest med mängder...

Populära oddsmarknader på OS i Paris

OS i Paris sommaren 2024 är en idrottslig fest...

UPPGIFTER: Täby FK sparkar tränaren och sportchefen

FOTBOLL Säsong 2024 har varit tuff för Täby FK:s...

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

HOCKEYETTAN – Sollentuna hade börjat få upp farten i Hockeyettan med två raka segrar och skapat en stor lucka till nedflyttningsplatserna. Dagens bortamatch mot serieledande Segeltorp blev däremot ett nummer för stort och resulterade i en smärtsam uddamålsförlust.

Trångsund och Hanviken är lagen Sollentuna måste hålla avstånd till. Hittills har det gått bra och inför dagens match var det vind i seglen, där förhoppningar fanns om poäng i seriens kanske svåraste bortamatch. Segeltorp har en lång segerrad bakom sig och verkar inte kunna förlora för tillfället, något som inte skulle förändras under söndagen.

Efter en chansfattig förstaperiod tog den fart under inledningen av den andra. Lite överraskande var det Sollentuna och Lucas Lagerstedt som smällde dit ledningsmålet för gästerna. Efter en olycklig utvisning skulle däremot hemmalaget kunna utjämna innan andra periodens slut.

Segeltorp fick sista ordet

Den tredje perioden bjöd på ett ställningskrig och matchen kunde ha slutet i båda lagens favör. Flera kvalificerade chanser skapades av både Segeltorp och Sollentuna men till slut var det hemmalaget som skulle få det sista ordet. Med fyra minuter kvar lyckades Segeltorp trycka in segerpucken. Efter det fick gästerna aldrig till någon ordentlig slutforcering, utan istället kunde hemmalaget spela av matchen och få med sig samtliga tre poäng. En tung 2-1 förlust men en bra insats av Sollentuna, som får jobba vidare i en form av ingenmansland i tabellen.

/Daniel Bergholm

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter