Sensommaren är här och mer sportaktiviteter syns runtom i regionen. Mer idrott innebär också fler möjligheter att spela på matcher. Något som aldrig har varit lättare.

Under årets rekordvarma sommar är det många som har avstått från sina idrottsaktiviteter. Nu är sensommaren här och hösten står på glänt. Med detta sjunker temperaturerna och fler orkar ta tag i sitt idrottsintresse. Både som spelare och som åskådare.

Den 23 augusti blev det publikrekord för Brottby FK, när 1900 personer kom för att såg dem spela mot IFK Norrköping. Och vi kan nog räkna med att fler kommer att fortsätta besöka de lokala matcherna nu under höstsäsongen. I september spelar exempelvis de lokala stjärnorna i Sollentuna FK och IK Frej Täby på hemmaplan.

Många sportintresserade väljer också att höja spänningen genom att spela på matcherna. Antingen i de lokala tobaksbutikerna eller hos någon av alla de spelaktörer som finns online.

Spelbolagens nya satsningar

I dagsläget finns det över 100 stycken spelsajter och konkurrensen är stor. För att locka till sig nya kunder erbjuder bolagen med allt mer generösa bonusar, som ger olika mervärden på användarnas insättningar. Nu har vissa bolag börjat med en ny satsning som gör det enklare än någonsin att spela online.

De mest innovativa bolagen har nämligen börjat med att erbjuda casino utan konto. Detta innebär att den som är sugen på att spela inte behöver upprätta något användarkonto, utan kan direkt identifiera sig med bank-ID. På så vid behöver man inte heller dela med sig av några känsliga uppgifter. Dessutom är uttagen blixtsnabba, trygga och säkra.

Den som är intresserad av att höja spänningen i höstens matcher med snabb betting, har med andra ord goda möjligheter. Många spelbolag har också odds på matcher med lag utanför allsvenskan, men det kan vara bäst att kontrollera detta innan man gör sin första insättning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här