Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Vintersport, eller med andra ord vinteridrott, är något som...

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HOCKEY Vallentuna hade en trepoängare på de tre senaste. I matchen mot Segeltorp blev utvisningarna kostsamma för Vallentunagänget.

Inledningsvis började det bra för Vallentuna. Efter nio minuters spel gjorde man 1–0 genom Ture Edvardsson. En ledning som höll sig fram till 15:22 i mittperioden. I numerärt underläge, fem mot tre för Segeltorp, kom kvitteringen. Och 44 sekunder senare kom även 2–1 till hemmalaget i spel 5 mot 4.

Segeltorp utökade ledningen till 3–1, genom förre Vallentunaspelaren Dennis Finn–Olsson.

Lucas Lagerstedt tände dock ett hopp för att kunna plocka poäng när han med nästa sju minuter kvar av tredje perioden skickade in reduceringen 3–2. Trots en timeout och plockad målvakt lyckades man inte kvittera utan Vallentuna fick kliva av med en tung bortaförlust med uddamålet.