Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Tennissiffror till Väsby – nollade toppkonkurrenten

HOCKEY Väsby Hockey vill bevisa sin hemmapublik att 1-6 förlusten senast var en tillfällighet. Mot toppkonkurrenten Hudiksvall blev det islossning. Man klev av med tennissiffror i ryggsäcken och närmar sig serieledarna Visby/Roma – tre poäng efter.

Säsongens sämsta match för Väsby kom på hemmaplan mot Huddinge, 1-6. Därefter lyckades man hoppa tillbaka på vinnarspåret, även om det var med ett nödrop, 4-3 mot Segeltorp.

Under söndagen var man tillbaka i sin hemmaborg eller ”svinstian” Vilundaparkens ishall. Nu ville man visa sin hemmapublik att storförlust mot Huddinge bara var en tillfällighet. Denna gången var det Hudiksvall som stod för motståndet, en ännu tuffare.

Det var dock inget som skrämde Väsbygänget. Man klev ut och satte tonen i första perioden. Christian Holmblad, som varit skada under en period, gjorde lagets två första mål och passade fram till 3-0-målet innan perioden var över.

Ledningen skulle utökas med ytterligare två mål i mittperioden genom Gabriel Österberg och Leonardo Forselius. Hudiksvall gjorde ett försök att få till en förändring genom att låta målvakten Magnus Åkerlund kliva av i tredje och sätta in Andreas Bosson.

Det skulle dock inte hjälpa mot ett taggat Väsby. Jonathan Rodensjö lyckades överlista honom och fastställde slutresultatet 6-0 som därmed närmar sig serieledarna Visby/Roma – bara tre poängs skillnad.
– ”Riktigt bra match av oss idag. Vi jobbar bra tillsammans ute på isen, och har bra energi, framförallt i duellspelet”, skriver huvudtränaren Viktor Tuurala på sitt twitterkonto efter matchen.

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...