Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Stocksunds har hittat storformen – fjärde raka

FOTBOLL IFK Stocksund har under de senaste seriematcher återfått storformen. Innan matchen mot IFK Mora hade laget plockat samtliga poäng på tre matcher och även stänkt in 12 mål. Nu nollades motståndet och tre nya mål lades till i plus/minus statistiken.

IFK Stocksund har haft en något motig säsong. Trots flera klara seger har även förluster kommit mot lag man kanske ska plocka hem samtliga poäng.

Till lördagsmatchen, borta mot IFK Mora, hade Stocksundarna tre raka segrar och dessutom hade målformen kommit tillbaka – 12 mål.

Men Mora gav tufft motstånd och det var inte förrän i andra halvleken som det lossade målmässigt för Stocksund. Från matchminut 56 till 65 lyckades man näta två gånger. Först genom Ludvig Nilsson sedan var det Henry Sletsjoe som skrev in sig i målprotokollet. Det skulle även bli 3-0, när man fick en straff tilldömd sig i den 85:e matchminuten. Den sattes av Ljeutrim Makolli.

Segern innebar att man bibehåller andraplatsen, tio poäng bakom Täby FK och två poäng före Karlberg.

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...