KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

FOTBOLL En poäng blev till noll – när IFK Stocksund föll på tilläggstid mot Gamla Upsala på onsdagskvällen.

Divison 2 norra Svealand: IFK Stocksund – Gamla Upsala SK 1-2 (0-0)

IFK Stocksund förlorade kvällens hemmamatch mot Gamla Upsala SK med 1-2, när man drog igång den 15:e omgången.

Matchen var länge mållös. När målet väl kom i den 81:a minuten, så var det bortalaget som gjorde det genom Victor Edén.

Men hemmalaget skulle komma tillbaka och fem minuter senare kvitterade Ludvig Nilsson till 1-1.

När det sen såg ut som att de båda lagen skulle få dela på poängen small det.

I den 91:a minuten såg Upsalas, Jens Hägg, till så att Upplänningarna fick med sig samtliga poäng hem från norrot, när han satte 2-1, som också blev slutresultatet.

Trots förlusten, som var den tredje för säsongen – andra på hemmaplan, ligger Stocksund kvar på tredje plats i tabellen – sju poäng bakom serieledande, Täby FK.

Nu väntar en månads matchuppehåll. Nästa match för norrortslagets del är den 3 augusti, när man möter Kvarnsvedens IK på hemmaplan.