FOTBOLL Vinnarvågen håller i sig över semester. Täby FK lyckades nolla, fjärde målnollan på fem matcher, bottenlaget Skiljebo på hemmaplan.
– ”Sköna siffror att ta med sig när vi nu går på en välförtjänt sommarledighet.”, skriver klubben på sitt twitterkonto.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Täby FK har all anledning att jubla. Spelidén som ledarstaben med Daniel Erlandsson i spetsen har satt sig. Under onsdagskvällen spelade laget sin sista match innan sommarledigheten.

Motståndet stod Skiljebo för.

Täby FK startade i ett bra tempo. Och på två minuter, i mitten av första halvleken, skulle man slå ner spiken i kistan för Skiljebogänget.

1-0 tryckte William Prtic in med pannan. Kort efter var det dags igen. Då landade bollen framför fötterna på Ilyas Amiri, efter ett skott av Simon Sultan, som med västerfoten tryckte in 2-0.

Nio raka segrar

Andra halvleken blev en mer tillknäppt tillställning, där Täbygänget kontrollerade situationen. 2-0 blev också matchens slutresultat, vilket var Täbys nionde raka segern. Det gör att man tar semester som serieledare, även om Karlbergs BK har en match mindre spelad.

–”I och med kvällens seger mot Skiljebo behåller vi platsen som serieledare, efter nio raka segrar! Dessutom håller vi fjärde nollan på fem matcher. Sköna siffror att ta med sig när vi nu går på en välförtjänt sommarledighet.”, skriver klubben på sitt twitterkonto.


MATCHFAKTA
Täby FK – Skiljebo SK 2-0 (2-0)

[/ihc-hide-content]

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här