INNEBANDY Åkersberga tog klivet upp i SSL efter kvalrysare mot Telge SIBF. Nu har det ryktats om att deras poäng- och måldrottning Hanna Nordstrand är på väg bort.
– ”Hanna Nordstrand ryktas till Täby FC, det kan strykas direkt”, skriver klubben.

Rykten kommer och går i dessa tider i innebandysverige. Ett av ryktena är att Åkersbergas, som till kommande säsongen är ett SSL-lag, måldrottning Hanna Nordstrand skulle vara på väg till ärke- och norrortsrivalen Täby FC.

Något klubben dementerar.

– ”Tittar man på Innebandymagazinet´s Silly Season så står det att vår Hanna Nordstrand ryktas till Täby FC. Då kan dom stryka den direkt, hon är klar tillsammans med nästan hela laget som redan är klara för vår gemensamma resa mot nästa mål och målsättning”, skriver klubben om sitt lagbygge så här långt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här