HOCKEY Flera spelare samt tränare har lämnat. Nu börjar grovjobbet med lagbygget inför kommande säsong. Målvakt och back blir kvar i klubben ytterligare ett år.
–Det är två mycket betydelsefulla spelare för oss som nu har skrivit på för sin fjärde säsong med SDE, konstaterar sportchefen Helené Åström.

Lindsey Post har haft målvaktsposten sedan säsong 19/20. Redan först säsongen hon stod mellan stolparna i SDE blev det succé. Laget tog sig för första gången till slutspel och Post blev vald till årets målvakt i SDHL. Nu har den Kanadensiska målvakten förlängt med norrortsklubben ytterligare en säsong. Även backen Kelly Murray valde att signera ett nytt kontrakt med SDE.

– Det är två mycket betydelsefulla spelare för oss som nu har skrivit på för sin fjärde säsong med SDE. Med sina erfarenheter och sin skicklighet bidrar de med så mycket både på och utanför isen och vi är mycket glada att de valt att stanna ännu ett år, säger sportchef Helene Åström till klubbens hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här