HOCKEY Lagbygget pågår för SDE:s damer. Flera spelare samt tränaren Johanna Ikonen lämnar, men sportchefen, Helene Åström, meddelar att man har läget under kontroll.
Jag tycker att vi är i ett bra läge och hoppas kunna presentera fler namn snart, säger Åström till klubbens hemsida.

En dryg månad efter urtåget ur slutspelet skrev SDE på sin hemsida att laget och tränaren Johanna Ikonen går skilda vägar.
– Efter en noggrann utvärdering av den gångna säsongen har vi kommit fram till detta beslut. Vi jobbar just nu med planerna för att ta laget till nästa steg i vår långsiktiga målsättning, säger Helene Åström.

Men det är inte bara en ny tränare som ska in utan flera spelare har valt att lämna klubben.
– Vi har förstås tappat några spelare som flyttat hem och antingen avslutar sina karriärer eller fortsätter spela på hemmaplan, någon har gått till ett annat lag och en ska börja på hockeygymnasium, men vi har en bra stomme med spelare att arbeta med, spelare som varit med oss i många år och som vi har under kontrakt. Sen är jag jätteglad att ett par av våra betydelsefulla spelare valt att förlänga en säsong till och så pratar vi förstås med ytterligare några och också helt nya spelare på ingång så ja läget är gott. Vi hoppas kunna presentera fler namn snart.

Dessa spelare lämnar:

Alexandra Anderson – återvänder hem 
Megan Eady – återvänder hem
Sarah Lecavalier – återvänder hem
Eden Murray – återvänder hem
Eva Maria Verworner – avslutar karriären 
Linn Jansson Almgren – nytt lag  
Linnea Natt och Dag – till ishockeygymnasium 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här