FOTBOLL Täby FK:s damer har fått en mardrömsstart på säsongen. Först inställd premiär och därefter noll inspelade poäng i de två matcher man spelat.

Tre gjorda mål och åtta insläppta mål det är facit för Täby FK:s damer efter två spelade seriematcher denna säsongen.

Mardrömsstarten började med en 1–5-förlust i hemmapremiären mot Sandviken. Och i helgen spelade man borta mot Gideonsberg. I den matchen fick man redan i inledningen jobba i uppförsbacken när hemmalaget tog ledningen med 1–0 efter åtta minuter. Kvitteringen kom kvarten senare.

Men motvinden fortsatte för Täby när Gideonsberg gjorde 2–1 innan paus vilan och 12 minuter in i andra halvleken utökade till 3–1. Ett självmål skulle göra att Täby putsade till slutresultatet till 3–2.

I år gäller det att var bland de fem bästa för att vara säker på att vara kvar i division 1 till nästa söäsong. Just nu återfinns Täbygänget på en elfte plats, nästsist, och nästa match blir ett norrorsderby, då Sollentuna FK kommer på besök till Tibblevallen.

FOTO: Täby FK:s damers facebooksida

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här