HANDBOLL I tolv dagar har Skånela väntat. Nu är dagen ”D” här. I kväll kan klubben ta klivet upp i handbollens finrum – handbollsligan.
Match 1, 2 och 3 är nu historia och ett nytt kapitel ska skrivas, skriver tränaren Jimmy Karlsson på klubbens hemsida.

Skånela är en match i från att ta klivet upp till herrhandbollens absoluta finrum – handbollsligan. Men då gäller det att besegra Göteborgsgänget Önnered i kväll.

–Match 1, 2 och 3 är nu historia och ett nytt kapitel ska skrivas. Visst är förutsättningarna för oss rent truppmässigt lite annorlunda men laget Skånela IF består, skriver tränare Jimmy Karlsson på klubbens hemsida och ger sin ord om kvällens match, fjärde kvalmatchen.

– Vi har fortsatt allt att vinna och Önnered allt att förlora. Skillnaden idag är att Önnered har noll räddningsplankor kvar. Dom har krigat hela säsongen för att undvika det som dom ställs för inför idag medan vi har krigat för att just hamna i denna sits. Vi har förberett oss med mycket video som vanligt och taktiska genomgångar som vanligt. Vi är både taktiskt och mentalt redo att ta oss ann match 4. Jag tror till 100 procent att möjligheterna till en ny vinst finns ikväll. Vi ska in och njuta av kulissen, ha roligt och kämpa med hela Vikingahallen i ryggen.

Matchen sänds i sin helhet på Cmore.se

FOTO: Arkiv/Bosse Andersson 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här