Senaste Nyheterna:

Derbyt bjöd på underhållning

INNEBANDY Spelare har stora anknytningar i båda klubbarna. Mötet...

Ketchupeffekt för SDE – funnit vinnarvägen igen

HOCKEY Fyra mål på sju minuter. Det blev islossning...

Ackers storledning förvandlades till dramatik

INNEBANDY Ackers stjärnspelare Hanna Nordstrand och Therese Gustafsson gjorde...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur man spelar fotboll för att bli en bra fotbollsspelare. Det finns andra viktiga punkter som de bästa fotbollsspelarna idag har gemensamt och i den här artikeln kommer du läsa om de 5 egenskaper som de bästa fotbollsspelarna faktiskt har gemensamt.

1 – De vill vinna. Först och främst så har många spelare den stora önskan att faktiskt vinna över motståndarna. Har inte en spelare viljan att faktiskt vinna, så kommer de således inte heller finnas en tillräcklig beslutsamhet att ta hem matchen och då kommer personen i fråga inte heller lägga tillräckligt med energi eller kraft för att faktiskt vinna. Bra fotbollsspelare behöver ha en bra sinnesstämning, alltså en form av bra mod för att faktiskt göra allt personen kan för att vinna matchen. Det gäller både för spelaren själv och för hela lagets intresse. En bestämd vilja över att vinna kommer driva spelaren att fokusera och för att uppnå de mål som laget och spelaren har skapat för sig själv.

2 – De tror på sig själva och på sitt lag. Det är också viktigt att en fotbollsspelare har ett bra förtroende över matchen, att han eller hon verkligen tror på sig själv och på sitt lag att de kommer vinna spelet. Det är också tack vare detta som tränarna i laget fortsätter att pusha sina spelare, så att de blir motiverade för att ta hem vinsten och så att spelarna kan utöva den ansträngning som behövs för att spela bra så att matchen kan vinnas.

3 – De kan ta snabba beslut. En annan bra egenskap som många fotbollsspelare har gemensamt, är att fatta snabba beslut så att de har vetskap när det gäller chansningar när de befinner sig på planen, så att de spelar så smart som möjligt. För att utöka sin kunskap i just detta så kan man till exempel spela på Casumo casino på nätet då man helt enkelt fokuserar på just chansspel och liknande strategier när man spelar online. Det kan avgöra en hel match om en spelare faktiskt tar rätt beslut när det behövs, speciellt under stressiga situationer och så att spelarna vet exakt när eller hur de bör chansa med att springa iväg för att göra mål, vem passningen bör göras till och liknande frågor.

4 – De älskar fotboll. För att vara bra på något så behöver man dessutom ha ett stort och brinnande intresse angående saken i fråga. Bra fotbollsspelare älskar fotboll, både när de befinner sig på planen och också utanför planen. Fotboll är deras största intresse och det är något som de verkligen brinner för, det är fotboll som är drömmen. Är det en fotbollsspelares dröm att bli en av världens bästa fotbollsspelare, så kommer personen i fråga göra allt får att nå den drömmen. Det blir alltså ett mål som de vill uppnå och har man mål och drömmar, så ökar detta chanserna att man har en tillräckligt stark vilja för att nå den drömmen.

5 – De har god kunskap om deras fotbollsteknik. Detta kan vara den starkaste punkten, för det räcker dessvärre inte endast med de fyra andra punkterna som nämnts. För att vara en bra fotbollsspelare så behöver man också veta hur man spelar fotboll på bäst sätt och det är här som fotbolls tekniken spelar sin roll. Det är helt enkelt den bas som varje bra fotbollsspelare behöver ha. Först och främst behöver en fotbollsspelare ha koll på bollen och ha en god kontroll över den. De behöver kunna ha en möjlighet att både styra, manipulera och ta emot bollen med hela sin kropp, både med sina ben, fötter, bröst och sitt huvud. De behöver också ha kunskap om hur de spelar bäst med bollen, både med dribbling så att bollen kan styras i olika riktningar i varierande hastigheter, samtidigt som de har full kontroll över bollen. Hur spelare rör sig är också viktigt, för att ha en så bra påverkan på sina rörelser, så att både balansen, samordningen och så att personen i fråga rör sig på det mest effektiva sätt när de springer på planen. Det är just därför som träningar är så pass viktiga inom fotboll, då det är här som bra fotbollsspelare får lära sig alla de viktiga tekniker som finns inom området.

Senaste

Derbyt bjöd på underhållning

INNEBANDY Spelare har stora anknytningar i båda klubbarna. Mötet...

Ketchupeffekt för SDE – funnit vinnarvägen igen

HOCKEY Fyra mål på sju minuter. Det blev islossning...

Ackers storledning förvandlades till dramatik

INNEBANDY Ackers stjärnspelare Hanna Nordstrand och Therese Gustafsson gjorde...

Croneld svårstoppad – hattrick i mittperioden

INNEBANDY Inför hemmatchen mot Warberg IC var den nedåtgående...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Fotbollsmatcher att ha koll på

Nu när sommaren börjar gå mot sitt slut går...

Derbyt bjöd på underhållning

INNEBANDY Spelare har stora anknytningar i båda klubbarna. Mötet mellan Täby FC och Vallentuna blev matchen med det stora D:et i derby. Sett till tabelläget...

Ketchupeffekt för SDE – funnit vinnarvägen igen

HOCKEY Fyra mål på sju minuter. Det blev islossning för SDE när HV 71 kom på besök. – Ja det är väl kul med mål,...

Ackers storledning förvandlades till dramatik

INNEBANDY Ackers stjärnspelare Hanna Nordstrand och Therese Gustafsson gjorde i stort sett allt själv. En 5–0 ledning hemma mot Kalmarsund förvandlades till dramatik. Tolv minuter...

Hej alla besökare


STÖTTA FÖRENINGSLIVET!

Bli årsmedlem av Norrortssporten PLUS -
För varje medlem går 100 KR tillbaka till föreningslivet – via utmärkelse varje år.

 Teckna ett pluskonto genom att klicka här

TACK!

 

This will close in 20 seconds