Senaste Nyheterna:

Ingen rolig kväll i Gävle för SDE

HOCKEY SDE fick sig en rejäl funderar efter sin...

Krysset mot Stocksund – Österåker blir sämst tvåa i serien

FOTBOLL Det var seriefinal i herrfotbollens division 2 norra...

KRÖNIKA: Ledsen Vallentuna Hockey – ni degraderas

Nu börjar hockeyfebern stiga i norrort. I vissa hockeylador har...

Täby FC utspelade av Rönnby

INNEBANDY Torsdagskvällen i Västerås blev inget roligt för Täby FC:s damer. Rönnby gav en rejäl lektion innebandy i deras hemma arena.
Vi var någon tiondel sena i allt vi gjorde och i slutändan blir det sekunder som sätter våra motståndare i bra lägen, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

För nästa tre veckor sedan spelade Täby FC:s damer seriematch. Då blev det förlust med 10-4 mot serieledarna Thorengruppen.

Därav var det med ett stort frågetecken hur bortamatchen, mot Rönnby, skulle bli. Och Täby fick verkligen kämpa från start, där första perioden slutade hela 6-0 till Rönnby.
– Efter en djup analys och stor erfarenhet sedan tidigare är det som gick fel att vi inte spelat match på ett tag. Det som händer är att vi är någon tiondel sena i allt vi gör och i slutändan blir det sekunder som sätter våra motståndare i bra lägen, säger Maimon Abdallah.

Mittperioden blev betydligt bättre från Täbys håll och Michaela Sponiarova lyckades få spräcka målnollan efter dryga minuten och periodresultatet blev 1-1, totalt 7-1 till hemmalaget. Dessutom vann Täby skotten med 9-11.
–Jag tryckte oerhört hårt på energin och att det är långt kvar på matchen, med lite flyt och med dem målchanser vi hade borde vi kanske gjort lite fler mål i andra perioden, säger Abdallah

Blev frustrerat 

Med ett 7-1 underläge var det en rejäl uppförsbacke och perioden utvecklades lite som första. Rönnby drog målmässigt ifrån och det blev tillslut 13-2, där Julia Ulvhag blev Täbys andra målskytt. 
– Inför tredje spelade vi såklart på att komma lite närmare våra motståndare i målprotokollet. Men får man inte utdelning blir det frustrerat och med frustration kommer dåliga beslut som härleder till mål bakåt, avslutar Maimon Abdallah om matchen.

I och med förlusten är Täby nu under slutspelsstecket, dock bara en poäng upp till Malmö FBC som har sista slutspelsplatsen.

Nu är det ett getingbo om sista slutspelsplatserna – 4 lag gör upp. Vad talar för er fördel att ni går till ett slutspel?
– Det du skriver angående lagen som kämpar om slutspel så är det oerhört viktigt att vinna matcherna mot lagen som ligger ovanför oss. Men samtidigt ska vi inte stressa fram måstematcher då alla lagen ska möta varandra

Om ni missar slutspelet, är det ett fiasko?
– Självklart är det en missräkning om vi missar slutspel. Men ska man gå till slutspel ska man förtjäna det och inte gå dit på att andra lag gör dåliga matcher.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue

FOTO: skärmdump statistik.innebandy.se

Senaste

Ingen rolig kväll i Gävle för SDE

HOCKEY SDE fick sig en rejäl funderar efter sin...

Krysset mot Stocksund – Österåker blir sämst tvåa i serien

FOTBOLL Det var seriefinal i herrfotbollens division 2 norra...

KRÖNIKA: Ledsen Vallentuna Hockey – ni degraderas

Nu börjar hockeyfebern stiga i norrort. I vissa hockeylador har...

Täby FC:s hemmapremiär blev en suddenrysare

INNEBANDY Säsongen för Täby FC började på topp. Storseger,...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...
Kenneth Andersson
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

Ingen rolig kväll i Gävle för SDE

HOCKEY SDE fick sig en rejäl funderar efter sin femte match för säsongen. Silvermedaljörerna Brynäs, i sin hemmaborg under onsdagskvällen, blev en för svår...

Krysset mot Stocksund – Österåker blir sämst tvåa i serien

FOTBOLL Det var seriefinal i herrfotbollens division 2 norra Svealand. Stocksund mot Österåker. Nu fick lagen dela på poängpotten, vilket kan glädja Österåkergänget. Seriefinalen mellan...

KRÖNIKA: Ledsen Vallentuna Hockey – ni degraderas

Nu börjar hockeyfebern stiga i norrort. I vissa hockeylador har det redan dragit i gång. Men för hockeyettan är det i helgen som premiären drar...

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Hej alla besökare


Nu har vi gjort en uppfräschning av sidan. Till hösten kommer längre reportage, krönikor och speciella artiklar bli låsta till ett plusabonnemang, detta för att redaktionen utför ett journalistiskt arbete. Så skaffa ett pluskonto redan idag!

Teckna ett pluskonto genom att klicka här

TACK!

 

This will close in 20 seconds