INNEBANDY Åkersberga IBF:s damer går mot en supersäsong. I går bibehöll laget sin segersvit som inleddes i början av oktober 2021.

Den allsvenska grundserien för damer i innebandy är på upploppet. Det återstår fem omgångar. Åkersberga IBF har verkligen lagt så gott som alla pusselbitar på plats. Inför gårdagens match mot Huddinge hade laget inte förlorat sedan 3 oktober 2021, mot Telge SIBK som leder serien.

Lägg där till att laget de två senaste matcherna gjort 14 mål framåt och bara släppt fyra bakåt. Åkersbergatjejerna inledde tryggt och stabilt. Hade en 2-0 ledning efter 20 minuters spel, där Tilde Sandlund och Isabel Balzano gjorde målen.

I andra perioden lades den sedvanliga vinnarväxlen in och laget gick ifrån till en 6-0 ledning, där lagets måldrottning Hanna Nordstrand gjorde två av målen.

Ellen Sjöström fick avsluta målkavalkaden, 7-0, när det återstod två minuter av tredje. Laget har nu en målskillnad på 21-4 på de tre senaste matcherna. Dessutom är det bara en poäng upp till serieledarna Telge SIBK.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue

Åkersbergs fem sista omgångar i den allsvenska grundserien. FOTO: skärmdump innebandy.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här