HANDBOLL Märstas stolthet i herrhandbollen – Skånela – har förstärkt inför återstarten efter jul- och nyårsledigheten. En skånsk 9:a, från HK Malmö, drar på sig Skånela-dressen.
Vi har som målsättning att fortsätta vara med och slåss i toppen av allsvenskan under våren och när denna möjlighet dök upp kändes det rätt, skriver klubben på sin hemsida om förstärkningen.

När Skånela tog jul- och nyårsledigt var man på en fjärde plats i den allsvenska tabell. Laget har en klar målsättning, topplag i allsvenskan, och därför ser man över sin trupp inför återstarten. Nu har man funnit en spelare – Arvid Johansson, 9-meters spelare, från HK Malmö – som lånas in.
– Vi har som målsättning att fortsätta vara med och slåss i toppen av allsvenskan under våren och när denna möjlighet dök upp kändes det rätt. Arvid kommer att både bredda och spetsa oss och vi har förhoppningar att han ska kunna vara med och bidra till flera fina prestationer under våren, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Arvid ansluter till Skånelas trupp efter juluppehållet och är tillgänglig för spel när herrarna spelar borta mot Karlskrona den 8 januari.

FOTO: Bosse Andersson/Arkiv

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här