HOCKEY Den lilla roadtrippen för Väsby Hockey inleddes under onsdagskvällen. Först ut var Huddinge.

Det blev en tät, tuff och jämn kamp mellan dessa två topplag på nytt. Senaste lagen möttes var i Väsbys hemmapremiär, då Huddinge snuvade Väsby på bonuspoängen. Även denna gången var det en kamp in i slutet. Väsby hade en 3-1 ledningen inför tredje perioden.

Men Huddinge krigade sig tillbaka och 6:27 in i perioden kom 2-3. Skottstatistiken från denna perioden, 9-3 till hemmalaget, får antyda att det var ett kompakt och bra försvarsspel. Det blev därav ingen fler mål och Väsby tog sin revansch och plockade med sig samtliga poäng från Björkängshallen.

Färden går vidare, i morgon (läs fredag), väntar jumbolaget Segeltorp.

FOTO: Mikael Einarsson/Väsby Hockey

FOTO: skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här