HOCKEY SDE har inte haft någon lyckad start efter uppehållet. Med två raka förluster – 6-1 mot Brynäs och 1-0 mot Leksand – drog man till Linköping under onsdagskvällen, i hopp om att få ta med sig poäng.

Fyra raka förluster samt ett matchuppehåll på 20 dagar, för landslagsspel, var SDE:s bagage när man besökte Linköping under onsdagen. Det fanns ett hopp om att kunna plocka poäng av Östgötalaget – men då krävdes det en hundra procentig insats.

Nu blev det dock två utvisningar i slutskedet av mittperioden som fällde avgörandet. Där gjorde Linköping både 1-0 och 2-0. När östgötadamerna sedan utöka i början av tredje till först 3-0 och kort därefter 4-0 var matchen definitivt avgjord och SDE fick därmed kliva av med femte raka förlusten.

FOTO: skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här