VOLLEYBOLL Säsongen för elitserien i volleyboll har på gått i drygt en månad. I en något haltande tabell återfinns Sollentunas herrar på en sjätte plats. Medan damerna befinner sig på en fjärde plats efter sju spelade matcher.

Den har i princip bara börjat – Volleybollsäsongen. För Sollentuna VK:s representationslag har det varit lite av en berg- och dalbane inledning.

För damernas del inleddes säsongen med tre förluster och en seger. Därefter har man spelat upp sig och de tre senaste matcherna har man klivit av som segrare – 3-0 mot Lindesberg, 3-0 mot IKSU samt 3-1 mot Örebro. Nästa match, 14 november, blir på bortaplan där man ska möta tabelltrean Engelholm.

När det gäller herrlaget har även dessa börjat lite upp och ner. Laget har varannan seger och varannan förlust efter sex matcher. Detta gör att herrarna återfinns på en sjätte plats med 10 inspelade poäng. Nästa match, 13 november, blir att resa till Västergötland där, även för herrarnas del, tabelltrean Floby står för motståndet.

FOTO: ARKIV

FOTO: skärmdump elitserienvolleyboll.se
FOTO: skärmdump elitserienvolleyboll.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här