Allsvenskan 2021 har varit oerhört spännande hittills, och det är svårt att säga vilket lag som kommer att vinna årets upplaga. Många lag har fortfarande chansen, även om det finns ett fåtal tydliga favoriter.

I skrivande stund är det 3 matcher kvar och som alla som är intresserade av fotboll känner till kan mycket hända på kort tid inom den här sporten. Skrällar, skador och en stor dos tur kan vända på vad som helst och bottenlagen kan mycket väl ställa till med problem för de som egentligen har ett starkare lag och säsong bakom sig.

Vilket av Stockholms 3 stora lag har störst chans att vinna?

Stockholms tre stora lag – AIK, Djurgården och Hammarby är onekligen några av Sveriges bästa lag, och har massvis med fans som följer dem. Konkurrensen och rivaliteten mellan lagen är enorm, inte minst tack vare att alla tre lag ofta är med och konkurrerar om de högsta positionerna i ligan.

Djurgården har för närvarande störst chans att vinna årets upplaga av Allsvenskan, men AIK ligger endast 3 poäng bakom, och Hammarby 7 poäng bakom. Därmed är allting möjligt, även om Djurgården för närvarande är favoriten av dessa tre lag.

Vilka lag har störst chans att vinna Allsvenskan den här säsongen?

Det finns ganska många lag som har möjlighet att vinna Allsvenskan den här säsongen, trots att det inte är särskilt många matcher kvar. Tabellen är väldigt jämn, och än så länge är det omöjligt att säga vilket eller vilka lag som kommer att stå på toppen när säsongen är slut. Hur oddsen ser ut kan variera beroende på när du tar en titt på dem, men med hjälp av en sida som Odds Anywhere kan du se olika typer av odds i realtid.

Nedan är de lag som för närvarande har störst chans att vinna:

Malmö FF

Malmö FF leder för närvarande ligan med 1 poäng över Djurgården, och 4 poäng framför AIK. Laget har varit oerhört starkt hittills den här säsongen, och de måste hålla samma höga nivå för att avsluta säsongen som vinnare av Allsvenskan 2021.

Om de lyckas fortsätta kasta in mål efter mål är sannolikheten stor för att årets titel hamnar i Malmö.

Djurgården

Djurgården är ett av Stockholms tre största lag, och är för närvarande det lag som har näst störst chans att vinna hela Allsvenskan den här säsongen. De ligger ynka ett poäng bakom Malmö, något som kan skifta på en enda match. Därmed har Djurgården fortfarande en riktigt stor chans att ta hem årets titel.

AIK

Det går aldrig att räkna bort ett lag som AIK. Just nu ligger laget på tredje plats, och behöver vinna ett par matcher i rad, samtidigt som de ovanstående lagen förlorar för att kunna ta sig upp på förstaplats. Det är dock inte omöjligt, och som vi tidigare sagt – man får aldrig räkna bort AIK.

Det kommer att bli en spännande avslutning på årets upplaga

Med tanke på hur tajt det är i toppen kommer det onekligen att bli väldigt spännande att se de återstående matcherna. Mycket kan hända, och än så länge går det inte riktigt att säga vilka som kommer att vara på plats nummer 1 och 2 när säsongen är över.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här