HOCKEY Väsby får bära favoritskapet denna säsongen. Enligt spelbolaget Coolbet får man lägst odds, drygt två gånger insatsen. Det finns dock en hård konkurrens från Huddinge och Hudiksvall. Vallentuna och Wings kommer kämpa om de sista platserna, fjärde och femte, som tar lagen till allettan. Lagen är även högoddsare till att ta hem seriesegern
– Det finns inga frågetecken kring Väsbys målsättning, en snabb comeback till Hockeyallsvenskan är det enda som gäller, kommenterar Coolbets Sverigechef Petter Lundmark i ett pressmeddelande.

Det råder ingen tvekan – Väsby är storfavoriter att ta hem seriesegern, enligt spelbolaget Coolbet. Men får hård konkurrens av Huddinge och Hudiksvall.
– Det finns inga frågetecken kring Väsbys målsättning, en snabb comeback till Hockeyallsvenskan är det enda som gäller. Sportchefen Tom Tärnström var snabb och säkrade upp en rad nyckelspelare från förra säsongens lag som var så nära att klara nytt kontrakt i Hockeyallsvenskan, kommenterar Coolbets Sverigechef Petter Lundmark i ett pressmeddelande.

Jakten på de sista allettanplatserna – fjärde och femte plats – kommer bli ett getingbo. Fem lag, Visby/Roma, Vallentuna, Strömsbro, Enköping och Wings, tror sig göra upp om dessa, i alla fall om man ska tror Coolbets odds.

Seriepremiären tjuvstartar den 2 oktober med Huddinge mot Wings. Den tredje spelar Väsby och Vallentuna sina premiärer mot Hanviken respektive Hudiksvall

 

 

Vinnare Hockeyettan Östra, enligt Coolbet:

Väsby 2.20
Hudiksvall 3.50
Huddinge 3.75
Visby/Roma 12.50
Enköping 31.00
Vallentuna 31.00
Hanviken 31.00
Strömsbro 31.00
Wings 36.00
Segeltorp 251.00

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här