INNEBANDY Nästa helg drar SSL säsongen i gång. Täby FC har inte imponerat under försäsongen. Dessutom har man tappa mycket rutin till denna säsong. Nu har man lyckats fylla luckan efter att landslagsmålvakten Alexandra Durling valt att lägga masken på hyllan.

Täby FC har en vecka kvar till SSL-säsongen drar igång. Till denna säsongen har man blivit av med flera tongivande spelare – Agnes Wiklund, Moa Tschöp, Matilda Sjödin och Alexandra Durling – för att nämna några. Den sistnämnde Durling, som också haft en framträdande roll mellan stolparna i landslaget, valde att lägga masken på hyllan inför denna säsongen på grund av saknad motivation.

Nu kan Täby FC funnit ersättaren.

I går meddelade klubben via sin hemsida att man kontrakterat den tjeckiska landslagskeepern, Lenka Remesova till denna säsongen.

–Att Lenka väljer spel med Täby FC är något vi är otroligt glada över! Hon har en förmåga att många gånger spika igen totalt och med en stor vilja att vinna blir det intressant att se henne i vår miljö och i SSL. Under föregående säsong i Tjeckien var hon ligans bästa målvakt och hennes insatser var stundtals bländande, säger Täby FC:s sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Täby FC möter Warberg IC, på bortaplan, i sin premiär den 19 september.

FOTO: Keith Rönnberg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här