FOTBOLL Fotbollssäsongen har precis påbörjats för IFK Stocksund. I premiären fick laget kliva av på Kungsängens IP med en 2-1-förlust mot Kungsängens IF. Hemmapremiär blev inte någon lyckad tillställning – tappade en 2-0 ledning mot FC Stockholm Internazionale.

Säsongsstarten kunde ha börjat bättre för IFK Stocksund. En tung 2-1 förlust mot Kungsängens IF i premiären.

I hemmapremiären, under söndagseftermiddagen, stod FC Stockholm för motståndet. Och det såg ut att bli en mållös första halvlek. Men Jesper Arvidsson tryckte in 1-0 när klockan passerade 45 minuter efter en perfekt frispark.

Och det skulle bli ännu bättre.

Maximilian Dejene blev inbytt när andra halvleken började. Han hade varit på plan i sju minuter när han gjorde 2-0 till Stocksund. Reduceringen kom fyra minuter senare.

Men det slutade inte där.

Tappade 2-0 på tolv minuter

Åtta minuter därefter var kvitteringen för FC Stockholm ett faktum och Stocksund hade tappat sin 2-0 på tolv minuter.

Mardrömmen skulle fortsätta.

I matchminut 72 fick 2-0 målskytten Dejene rött kort tillsammans med FC Stockholms målvakt. Med 10 spelare på plan för båda lagen kunde Stocksund inte stå emot utan gästerna gjorde 3-2, som blev slutresultat, med dryga sju minuter kvar av ordinarie tid.

IFK Stocksund är efter två matcher i botten av tabellen och fortfarande inga poäng.

FOTO: skärmdump svenskfotboll.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här