VOLLEYBOLL Den rafflande semifinalserien mellan Sollentuna VK och Hylte/Halmstad skulle dragit igång under annandag påsk. Nu blev det tyvärr inte så. Anledning – coronasmittade spelare i Hylte/Halmstad.
Tyvärr nåddes vi några timmar före matchen av det tråkiga beskedet att dem har påvisad Covid-19 i laget och att matchen nu skjuts upp, stod det i ett inlägg på Sollentuna-VK:s facebooksida.

Det var tänkt att semifinal 1 mellan Hylte/Halmstad och Sollentuna VK skulle påbörjats under annandag påsk. Men så blev det inte. Nya fall av Covid-19 i Hylte/Halmstad gjorde att semifinalseriens start flyttas fram.

–”Idag klockan 15:00 skulle den första semifinalen mot Hylte/Halmstad Volley ha spelats i Halmstad Arena, men så blev det inte. Tyvärr nåddes vi några timmar före matchen av det tråkiga beskedet att dem har påvisad Covid-19 i laget och att matchen nu skjuts upp. Vi reser hem igen och inväntar info om vad som kommer att ske och önskar Hylte-Halmstad en snabb tillfriskning!”, skrev Sollentuna-VK på sin officiella facebooksida.

Foto: Robert Boman

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här