HOCKEYALLSVENSKAN Väsby stod för ”skräll”-rubriken i hockeyallsvenskan. Bortamatchen mot Karlskoga var formationen med Johannes Nilsson, som stod för två fullträffar, i spetsen.
När vi är tillräckligt disciplinerade under en längre tid så trillar puckarna in, säger Johannes Nilsson.

Väsby har verkligen inte haft den turen som krävs för at vinna matcher. Innan fredagens bortamatch mot Värmlandslaget Karlskoga hade laget skrapat ihop åtta poäng på 15 matcher.

–Vi har en jättebra känsla, det tycker jag vi har hållit uppe även fast vi har torskat mycket. Så de ska alla i laget ha stor credd för. Vi vet att vi kan och det bevisar vi idag, så nu är det att fortsätta bygga på de vi gör bra så kommer vi bli ännu bättre, säger Johannes Nilsson.

Efter matchen skulle Väsbygänget få göra sin segersång i omklädningsrummet, då man efter en ”skräll” nollade Karlskoga – 3-0 – i deras hemmaborg – Nobelhallen.
–Jag tycker egentligen vi gör en bra match rakt igenom, vi gör allting vi snackat om de senaste dagarna/ veckorna och då får vi utdelning. Vi slarvar inte lika mycket och när vi är tillräckligt disciplinerade under en längre tid så trillar puckarna in och då vinner vi matcher som idag, säger Johannes Nilsson, som gjorde två mål, och den formationen han spelade i var inblandad i samtliga mål och poäng.

–Vi kompletterar varandra bra i våran lina tycker jag, vi har spelat bra de senaste matcherna och det enda som saknats är egentligen fler mål än vi gjort. Och idag fick vi utdelning och vann matchen så det var absolut kul.

Om du får plocka med tre saker till nästa match, Vad blir det då?
– Tre saker behövs egentligen inte utan noggrannheten vi har matchen igenom, fortsätter vi med det så kommer vi fortsätta vinna matcher.

Nästa match för Väsby blir under söndagen, då man får besöka av Umeålaget Björklöven, som år tabelltvå, med samma poäng som serieledarna Timrå.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här