Senaste Nyheterna:

Bollstanäs klarade premiärnerverna mot IFK Kalmar

FOTBOLL Premiären avklarad för Bollstanäs SK. Det blev jubel...

Norrortslagen chanslösa – poänglösa i tredje omgången

FOTBOLL Det blev ingen lyckad helg för de tre...

Kapten Carlsson inför semifinal – ”Vara lugna och trygga”

INNEBANDY Täby FC tog sig vidare i slutspelet genom...

Kan svenska landslaget vända nedåtgående trend?

Sveriges tidigare prestationer i Uefa Nations League har knappast imponerat. Landslaget har förlorat samtliga av sina fyra matcher, men kommer snart återigen att möta de rejäla fotbollsnationerna Frankrike och Kroatien. Frågan är, kan de svenska landslaget vända på denna nedåtgående trend, eller kommer vi att få se dem kliva upp och briljera? Det får tiden utvisa.

Använd ComeOn bonuskod om du vill få tillgång till bättre odds när du ska satsa på vem du tror kommer stå som vinnare.

Sverige vs Frankrike

Sverige mot Frankrike blir oerhört tufft för Sverige. Frankrike har ett av världens absolut främsta fotbollslag, samt kan ställa upp mot vilken nation som helst och ha en bra chans att vinna. Tidigare matcher mot Frankrike har visat sig vara riktigt tuffa, men man kan aldrig riktigt räkna bort Sverige, speciellt inte när de inte riktigt har något att förlora.

Vi kan förvänta oss starka insatser från både Frankrikes och Sveriges sida, men vi kommer säkerligen att se en rejäl kämparglöd som heter duga från det svenska laget. Frankrike kommer dock göra allt för att knipa förstaplatsen från det portugisiska laget, vilket förmodligen kommer sätta stor press på spelarna att leverera på den högkvalitativa nivå som de är vana vid att spela på.

Allt som allt kommer detta bli en spännande match där båda lagen vill vinna till varje pris, en formula som garanterar extraordinär underhållning!

Sverige vs Kroatien

Det kommer att bli en rejäl sammandrabbning mellan dessa nationer! Båda lagen kommer att kriga för att inte hamna på sista plats, vilket kommer att leda till en match som förhoppningsvis bjuder på rejäla dueller och kämparglöd.

Det kroatiska laget är bättre på pappret, men man får absolut inte räkna bort det svenska landslaget. Matchen kommer förmodligen att bli jämn där båda lagen försöker att göra mål till en början, för att sedan “parkera bussen” när man väl har tagit ledningen.

Kroatien vann den första matchen mellan dessa nationer, vilket gör att prestigen blir ännu större. Sverige kommer förmodligen att göra ALLT för att undvika en dubbel förlust mot Kroatien.

Hur som helst kan vi förvänta oss en riktigt bra match mellan dessa två lag, en match som förhoppningsvis bjuder på spänning, många mål, samt en rejäl kämparglöd från båda nationerna.

Det ser tufft ut för Sverige

Det ser onekligen tufft ut för Sverige, om allting faller på sin plats kan de möjligtvis knipa en tredjeplats istället för att hamna längst ner i gruppen, men oddsen ser faktiskt ganska dåligt ut. För att komma på en tredjeplats måste Sverige antingen vinna mot Kroatien eller Frankrike, samtidigt som Kroatien även förlorar sin andra match.

Lottningen var tuff, Sverige har gjort de bästa de kan, men det är långt ifrån över. Sverige har onekligen det sämsta fotbollslandslaget i gruppen, men om det är något som historien har visat så kan man aldrig räkna ut någon när det gäller fotboll.

De sista matcherna kommer att vara oerhört spännande, det ska bli ett nöje att se hur dessa intressanta och förhoppningsvis fartfyllda matcher utspelar sig! Och med Bethard bonuskod kan du få bra erbjudanden vad gäller odds och betting.

Att avsluta, Medan divisionerna i den svenska fotbollsligan är tillbaka i full form, har landslaget hittills inte kunnat prestera så bra i nationernas liga. Men vi hoppas kunna se en förbättring i de kommande matcherna.

Senaste

Bollstanäs klarade premiärnerverna mot IFK Kalmar

FOTBOLL Premiären avklarad för Bollstanäs SK. Det blev jubel...

Norrortslagen chanslösa – poänglösa i tredje omgången

FOTBOLL Det blev ingen lyckad helg för de tre...

Kapten Carlsson inför semifinal – ”Vara lugna och trygga”

INNEBANDY Täby FC tog sig vidare i slutspelet genom...

Brödernas skakade om serieledarna – ”En av säsongens bästa insatser”

HOCKEY Fyra poäng skilde Brödernas/Väsby och serieledarna Kristianstad, när...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Bollstanäs klarade premiärnerverna mot IFK Kalmar

FOTBOLL Premiären avklarad för Bollstanäs SK. Det blev jubel och första segervrålen i omklädningsrummet. Det sägs att en bra start i serien är alltid en...

Norrortslagen chanslösa – poänglösa i tredje omgången

FOTBOLL Det blev ingen lyckad helg för de tre norrortslagen i ettan. Stocksund fick åka hem med en 2–4 förlust och med missad straff i...

Kapten Carlsson inför semifinal – ”Vara lugna och trygga”

INNEBANDY Täby FC tog sig vidare i slutspelet genom att slå ut Endre IF i kvartsfinal med 3–0 i matcher. Nu väntar tuffast tänkbara...

Hej alla besökare


STÖD NORRORTSSPORTENS BEVAKNING

Vill ni att bevakningen av den lokala sporten ska bli ännu bättre? 

Stöd Norrortssportens arbete och swisha valfritt belopp till: 123 577 09 12

TACK!

 

This will close in 20 seconds