HOCKEYALLSVENSKAN Väsby hade inget att säga till om när de för andra gången besökte Småland. En blytung 8-2 förlust, där hemresan var allt annat än toppen.
Det var inte någon rolig hemresa – inget jag vill uppleva igen, säger Christian Holmblad.

Det gick bra första gången man drog ner till Småland för seriespel. Då åkte laget hem med sin andra seger i hockeyallsvenkan. Och man lyckades vända underläge, 3-1 till seger 4-3, mot Västervik.

Men när man drog ner för andra gången gick det betydligt sämre. Kort och gott man föll platt mot Tingsryd i deras hemmaborg – Nelson Garden. Slutresultatet blev tillslut 8-2, där man dock tog ledningen med 1-0.
– Ja det var inte alls någon bra match från vår sida. Tingsryd var bättre på allt tyvärr. Det var inte nog rolig hemresa, inget jag vill uppleva igen, säger Christian Holmblad.

Nu väntar ett nytt dubbelmöte, där Västerås är motståndarlaget. Tidigare har man spelat ett dubbelmöte mot Stockholmskonkurrenterna, AIK. Där blev det förlust och seger. Nu går man in med ny energi och vill komma tillbaka på banan så fort som möjligt igen.
–Äntligen match igen, efter insatsen i fredags vill man upp på hästen så fort som möjligt. Vi har en bra känsla i laget och alla är nog hyfsat revanschsugna, säger Cheristain Holmblad, som hittills stått för ett mål och en assist.

Vad krävs av er för att lyckas? (förutom att göra mer mål än motståndarna)
–Det krävs noggrannhet över hela banan, vi har tappa lite för mycket puck på fel ställen i år. Vi måste jobba med det. Sen behöver vi också bli starkare framför mål, vi har ändå skapat mycket i alla matcher.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här