FOTBOLL Den 22 augusti skulle Täby mött Gamla Upsala på hemmaplan i damettan. Men på grund av coronasmitta i TFK-lägret flyttades matchen fram.
Nu ställs de båda lagen mot varandra på Tibblevallen – och det i ett hett toppmöte. 

Täby FK:s damer har gått som tåget i början av säsongen och efter fyra spelade omgångar toppade laget division 1 norra Svealand – fram tills helgen som gick.

För i lördagens bortamatch mot Gefle IF åkte laget inte bara på sin första förlust för säsongen, när man föll med 1-2 på Gavlevallen, utan norrortsgänget trillade även ned till en fjärdeplats i tabellen.

Även om vi inte kommer upp i prestation skapar vi så pass många kvalificerade målchanser i slutet av matchen (…). Det var helt enkelt inte vår dag”, skriver klubben på sin hemsida.

På onsdagskvällen kan dock norrortslaget kliva upp på andra plats och samtidigt knappa in på tabellettan Sundsvalls DFF, när man tar sig an trean Gamla Upsala hemma på Tibblevallen i den uppskjutna matchen.

Matchen skulle egentligen ha spelats den 22:a augusti. Men på grund utav att en Täby-spelare testats positivt för covid-19 kom båda lagen gemensamt fram till att flytta fram matchen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här