INNEBANDYALLSVENSKAN Representationslaget för Täby FC herrar fick en jobbig seriepremiär. I bortamatchen mot FBI Tullinge gick brandlarmet inför matchstart samt en tredje period, där utvisningar fällde avgörandet.

Täby FC var tillbaka i ett av innebandyns finrum – innebandyallsvenskan. Nu får man möta AIK, Djurgården, Salem, Strängnäs och många fler. Serien kommer ha flera stockholmsderbyn, då sex lag är från områden runt huvudstaden.

Seriepremiären inleddes direkt med stockholmsderby. Där Täby FC drog söder om tullarna för att möta FBI Tullinge. Ett lag som förra säsongen blev tvåa i serien innan coronaviruset satte stopp för allt spel.

Brandlarm och utvisningar

Det började på sämsta tänkbara sätt. Brandlarmet gick nämligen i Fleminghallen precis inför matchstart. Täby FC skulle dock visa sig vara starka i två perioder, då hade man ledningen med 2-3.

Men så i tredje var det flertalet utvisningar för Täby FC, som hemmalaget drog nytta av. Tullinge skulle vinna denna perioden med 6-2. Även om Täby gjorde allt för att komma ikapp, timeout vid 6-5, slutade matchen 8-5.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här