HOCKEY Övergångsdagen ”Deadline day” är här för hockeyn. 23:59 ska lagen har förstärkt inför eventuella kval och playoff-spel. Vallentuna har en teoretisk chans och därför vill man behålla alla spelare.
–Helt kört är det ju inte och så länge vi känner att vi möjligheten ska vi ta den, om inte annat bygga något för kommande säsong, säger Jörgen Hägg, sportchef i Vallentuna, till hockeypodden ”08-hockey”

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Det råder närmast en cirkus i hockeysverige en dag som denna.

Deadline Day är dagen till ära. Det gör att lag som ska in i kval, playoff eller andra spel efter dagens datum ser över spelarmarknaden.

Vallentuna är ett av hockeyettanlagen som inte kommer släppa några spelare även om att säsongen kan vara över nästa vecka.

–Nej, vi har sagt vi inte kommer släppa några spelare, säger Jörgen Hägg, sportchef i Vallentuna, till hockeypodden “08-hockey” och vidareutvecklar klubbens resonemang.

–Vi har Väsby i morgon (söndag) och gjort bra i från oss mot dem. Sedan är det Hudiksvall i sista och dem har vi slagit. Helt kört är det ju inte och så länge vi känner att vi möjligheten ska vi ta den, om inte annat bygga något för kommande säsong, säger Jörgen Hägg sportchef i Vallentuna.

Hur ser det ut med värvning till ert lag då?

–Vi har fått några samtal från spelare. Men nej, vi har sagt att dem som har tagit så långt som vi kommit i år ska få chansen.

[/ihc-hide-content]

FOTO: B.A SportPhoto

Inte plusmedlem?

Erbjudande:

Swisha 349 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och få ett abonnemang fram till 30 juni!
(Gäller nya och gammal pluskunder – januari ut)

Ordinarie pris 39 KR första månaden därefter 69 kr – ingen bindningstid!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här