Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Usel första period sänkt Viggan i årets första match

HOCKEYTVÅAN Underläge 0-3 mot Trångsund efter den första perioden. Därefter orkade inte Viggbyholms IK komma tillbaka och därmed inkasserade Täbylaget sin första förlust för det nya året.

Viggbyholms IK avslutade 2019 med att besegra Trångsunds IF på hemmais i en målrik tillställning.

Totalt gjordes elva mål, där Viggan till slut drog det längsta stråt och vann med 6-5.

I tisdagskväll inledde de båda lagen det nya året med att möta varandra igen, och den här gången skulle Trångsund få revansch. Tack vare en stark inledning på matchen.

Efter den första perioden ledde nämligen hemmalaget med klara 3-0.

Gästerna från Täby krympte sedan Trångsunds ledning till ett mål i den andra perioden, efter mål av Mattias Tumba och Felix Lundberg i power play.

Närmare än så kom dock inte Viggbyholms IK, som därmed inledde det nya året med att förlora.

Efter åtta omgångar ligger Viggan Hockey sjua i alltvåan med tio inspelade poäng.

Men det är jämnt.

Upp till Nacka på fjärde plats skiljer det blott två poäng. Toppar tabellen gör Åker/Strängnäs på 18 poäng.

Härnäst väntar tabelljumbon Göta Traneberg på hemmaplan på fredag för Viggbyholms IK.

FAKTA

Alltvåan östra:

Trångsunds IF – Viggbyholms IK 3-2 (3-0, 0-2, 0-1)

Skotten: 37-26 (14-9, 11-11, 12-6)

Publik: 89 åskådare, Stortorpshallen

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...